Yleiset ehdot

Toimitamme tuotteet ensisijaisesti Itellan(posti) avulla riippuen tuotteen koosta. Toimitusaika varastotuotteille on n. 1-2 viikkoa. Tarkka toimitusaika vahvistetaan tilaushetkellä.

Yleiset toimitusehdot

1. Toimitusaika

Toimitusaika on yleensä max. 1 viikkoa tilaushetkestä. Varaamme oikeuden siihen, että tuote on voitu myydä loppuun, siihen ettei tuotetta ole saatavissa tavarantoimittajiltamme sekä oikeuden mahdollisiin hintavirheisiin. Emme vastaa tehtaan tuotannon viivästymisistä johtuvista toimitusviivästyksistä tai kuljetusyhtiöiden logistisista ongelmista johtuvista viivästyksistä. Tiedotamme asiakasta välittömästi mikäli toimitus viivästyy yo. ongelmista johtuen.

2. Vahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostitse tilausvahvistuksen. Säilytä tilausvahvistus siltä varalta, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä meihin.

3. Maksuvaihtoehdot

Toimitamme laskun sähköpostitse.

4. Kuljetus

Jos tavara vaurioituu tai katoaa kuljetuksen aikana, myyjä on korvausvelvollinen. Tästä täytyy kuitenkin ilmoittaa viimeistään 14 vuorokauden sisällä. Jos tavara vaurioituu tai katoaa palautuksen yhteydessä, on asiakas korvausvelvollinen. Tälloin katsomme, että asiakas ei ole pakannut palautustaan riittävän huolellisesti.

5. Palautusoikeus

Sinulla on oikeus palauttaa tilatut, virheettömät tuotteet. Ilmoita palautuksesta heti tavaran saavuttua tai viimeistään 14 vuorokauden kuluttua toimituksesta. Palautukset tulee aina ilmoittaa kirjallisesti. Puhelinperuutuksia emme käsittele. Palautusoikeus koskee ainoastaan kuluttaja-asiakkaita. Palautukset maksetaan antamallesi tilille 30vrk sisällä siitä kun palautettu tavara on saapunut myyjän varastoon.

Viestistä tulee ilmetä seuraavat tiedot:
1) laskun numero
2) palautettavien tuotteiden nimet
Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja ehjiä alkuperäispakkauksessa (mahdollisen sinetin tai suojamuovin tulee olla ehjä). Palauta tuotteet
yhdessä laskun kanssa.

Palautusta ei hyväksytä, mikä tuotetta on käytetty. Todistustaakka siitä, että tuotetta ei ole käytetty, on asiakkaalla. Tuotteiden kokeileminen sallitaan. Palauta tuotteet yhdessä laskun kanssa . Muista ilmoittaa palautuksen syy . HUOM! Ota yhteyttä meihin aina ennen kuin palautat viallisen tai virheellisesti toimitetun tuotteen.

Palautusehdot EIVÄT koske yrityksiä eikä mittatilauksena tilattuja tuotteita.

6. Reklamaatiot ja palautukset

Takaamme, että tilaamasi tavarat ovat toimitusvaiheessa virheettömiä. Mikäli saat viallisen tai virheellisesti toimitetun tuotteen, ota yhteyttä meihin mahdollisimman pian tai viimeistään 14 vuorokauden kuluttua toimituksesta. Lähetämme sinulle palautusohjeet. Lähetä tavara takaisin siinä kunnossa, kuin olet sen vastaanottanut yhdessä vahinko- tai virheilmoituksen kanssa. Lähetämme sinulle virheettömän tai oikean tuotteen. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja ehjiä alkuperäispakkauksessa (sinetin tai suojamuovin tulee olla ehjä). Palauta tuotteet yhdessä laskun kanssa. Ilmoita palautuksen syy .

7. Takuu

Kaikilla tuotteillamme on valmistajan ja maahantuojan antama vähintään yhden vuoden takuu.

8. Sovellettava laki

Noudatamme Suomen Kuluttajaviraston suosituksia.

Näitä ehtoja koskevat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan Helsingin käräjäoikeudessa.


Optikko Janne © 2012 | Powered by: Noora´s Design